Uspješno je realizirana, sad već tradicionalna akcija pod nazivom LIONSI S LJUBAVLJU ZA SOS DJEČJE SELO LADIMIREVCE, koju je i ove godine inicirao LC Mursa Osijek. Djeca smještena u SOS Dječjem selu Ladimirevci svoje su želje izrazila putem crteža, a lavice Murse i njihovi prijatelji, kao i dio lionsa Regije Istok koji su se uključili u akciju želje su im i ove godine ispunili.

U sklopu akcije Lionsi su obradovali 69-tero djece smještenih u 15 kuća. Članove Lions klubova Regije Istok dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić koji se zahvalio svim lionsima  Regije Istok i njihovim prijateljima koji su se uključili u akciju i došli u SOS selo donoseći darove za djecu. Prije same podjele darova Dječji zbor OŠ Matije Petra Katančića Valpovo svojim programom pobrinuo se za lijep predblagdanski ugođaj. Smijeh i veselje djece, toplina i ljubaznost SOS mama, SOS teta, dobrodošlica i druženje uz kolače koje su ispekle mame  i tete napunila su srca svima koji su bili u SOS Dječjem selu Ladimirevci i unatoč kišnom danu donijeli radost i toplinu svima koju su sudjelovali u akciji.

HVALA svim prijateljima kao i lions klubovima Regije Istok koji su sudjelovali u akciji

LC MURSA OSIJEK, LC OSIJEK,  LC KUNE OSIJEK, LC GEA OSIJEK, LC WALDINGER  OSIJEK, LC DRAVA OSIJEK, LC ĐAKOVO, LC BUGE ĐAKOVO, LC VALPOVO-BELIŠĆE, LC BROĐANKE BROD, LC BELI MANASTIR, LC SLATINA